dimarts, 3 de desembre del 2013

Noves activitats extraescolars

Des de l’AMPA s’ofereixen tres noves activitats extraescolars a partir de gener de 2014, dues dirigides per als/les pares/mares i una per als/les nens/es.
Les activitats són les següents:

BALLET CLÀSSIC: En una nova manera d’encarar les activitats extraescolars, a partir del 14 de Gener es començarà a fer activitats a l’horari comprès entre les 12:30 i les 15:00 de la tarda. La primera que s’oferirà serà Ballet clàssic. Dirigit a nens i nenes de P5 a 2n. i de 3r. a 6è. i es realitzaria al migdia (de 12:35 a 13:35 els més grans i de 13:45 a 14:45 els més petits DURANT DOS DIES A LA SETMANA: ELS DIMECRES I ELS DIVENDRES). L’activitat té un cost pels socis de l’AMPA de 13 euros al mes.

FUTBOL DE PARES: Recolzant qualsevol iniciativa, des de l’Ampa volem donar a conèixer als pares que no ho sàpiguen que n’hi ha un equip de futbol compost únicament de pares. Aquesta activitat es fa el divendres per la tarda en horari a determinar cada setmana. Des de l’Ampa es vol animar a que els pares amants de l’esport rei gaudeixin jugant amb altres pares com ells.

YOGA: Tots els dimecres de 17:00 a 18:00 es fa aquesta activitat adreçada a mares i pares. El seu cost és de 13 euros al mes.

També recordar que a banda d’aquestes activitats, des de l’Ampa es segueixen oferint les mateixes que s’han fet des del començament del curs escolar: Atletisme, Futbol, Bàsquet, Funky, Piscina,…

Totes les activitats tenen un sobrecost de 3’5 euros en concepte de assegurança extraescolar. Aquest pagament és anual.
AMPA SANTIAGO RUSIÑOL